Vissa av er har redan fått träffa får nya kollega, men jag vill ändå passa på att här få presentera Garnisonsfastigheters senaste tillskott: Jonathan Lindblom!

Jonathan är 22 år och har tidigare jobbat som rörmokare i straxt över 2 år. Han har även jobbat som elektriker och har sedan ett par veckor tillbaka rollen som fastighetsskötare hos oss på Garnisonsfastigheter.

Jonathan är, genom sin breda och gedigna kompetens, ett mycket välkommet tillskott till vår organisation. Han kommer att fungera som ett starkt stöd åt våra husansvariga drifttekniker Joakim och Örjan och kommer att ta ett stort ansvar för att åtgärda felanmälningar.

”Jag är enormt sportintresserad och lägger en stor del av min fritid på att träna, och har spelat fotboll sedan ung ålder. Jag är för det mesta glad och positiv och jag hoppas ni kommer att märka det när ni träffar mig!” hälsar Jonathan.

Jonathan når ni på jonathan@garnisonsfastigheter.se eller på telefonnummer: 0703-01 25 69.